Mago hiustenpidennykset -logo

Mago-pidennykset/tuuhennokset

Simply Natural Mago -hiuspidennykset/tuuhennukset nyt meiltä!

mago_logo_uusi

Ei enää kemikaaleja, kuumuutta eikä liiman töhnäämiä hiuksia.

Mago-hiukset kiinnitetään puuvillalangalla, joka on allergia ja astmaliiton hyväksymä, hellävärainen tekniikka sekä hiukselle, että ympäristölle.

Uusi tekniikka :

Kiinnitys

Mago-hiukset kiinnitetään Mago-solmulla, joka on vuorikiipeilijöidenkin käyttämä kaksoisvetosolmu. Hiusosiossa oleva puuvillalanka solmitaan pieneen osioon asiakkaan omaa hiusta, hellävaraisesti ilman minkäänlaisia kemikaaleja tai kuumuutta. Solmu pysyy hiuksessa niin kauan, kunnes Mago-kampaaja sen leikkaa katki, taaskin käyttämättä kemikaaleja.

Kotihoito

Yksi Mago-hiusten parhaista ominaisuuksista on niiden helppohoitoisuus kotona. Meiltä kun ostat mukaasi kotihoitopakkauksen, johon kuuluu oikeat pesutuotteet ja harja (yhteishintaan 66,80e), pysyy hius hyväkuntoisena ja takuunsa arvoisena. Mago-hiusta ei tarvitse varoa kuten teippi- tai sinettilisäkkeitä, sillä solmuun ei vaikuta kemikaalit eikä muotoilu.

Hiusosioiden poisto

Osiot poistetaan (aina Mago-kampaamossa) leikkaamalla puuvillalanka, ilman kemikaaleja, vahingoittamatta asiakkaan omaa hiusta.

Mago-hiusta ei pysty käyttämään kuin kerran ja silloin kerrallaan n. 3 kk tai riippuen luonnollisesta hiusten irtoamisesta.

kotihoitopakettid81msn

Ajanvaraus :

Mago-pidennystä/tuuhennusta ei pysty varaamaan suoraan nettiajanvarauksestamme, sillä se vaatii aina konsultaation ammattilaisen kanssa, varaa siis netistä tai puhelimitse ensin aika konsultaatioon. Konsultaatiossa varmistetaan Mago-tekniikan soveltuvuus ja valitaan oikea väri asiakkaan hiukseen sopivaksi sekä varataan aika itse kiinnitykselle. Aikaa varattaessa maksetaan myös 100e varausmaksu.

 

miramagolauramagotuiremagomemago

Vasemmalta Miran, Lauran ja Tuiren työt koulutuspäivältä ja tietysti me ylpeinä Mago-kampaaja -diplomiemme kanssa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa