Mago hiustenpidennykset -logo

Mago-pidennykset/tuuhennokset

Simply Natural Mago -hiuspidennykset/tuuhennukset nyt meiltä!

mago_logo_uusi

Ei enää kemikaaleja, kuumuutta eikä liiman töhnäämiä hiuksia.

Mago-hiukset kiinnitetään puuvillalangalla, joka on allergia ja astmaliiton hyväksymä, hellävärainen tekniikka sekä hiukselle, että ympäristölle.

Uusi tekniikka :

Kiinnitys

Mago-hiukset kiinnitetään Mago-solmulla, joka on vuorikiipeilijöidenkin käyttämä kaksoisvetosolmu. Hiusosiossa oleva puuvillalanka solmitaan pieneen osioon asiakkaan omaa hiusta, hellävaraisesti ilman minkäänlaisia kemikaaleja tai kuumuutta. Solmu pysyy hiuksessa niin kauan, kunnes Mago-kampaaja sen leikkaa katki, taaskin käyttämättä kemikaaleja.

Kotihoito

Yksi Mago-hiusten parhaista ominaisuuksista on niiden helppohoitoisuus kotona. Meiltä kun ostat mukaasi kotihoitopakkauksen, johon kuuluu oikeat pesutuotteet ja harja (yhteishintaan 66,80e), pysyy hius hyväkuntoisena ja takuunsa arvoisena. Mago-hiusta ei tarvitse varoa kuten teippi- tai sinettilisäkkeitä, sillä solmuun ei vaikuta kemikaalit eikä muotoilu.

Hiusosioiden poisto

Osiot poistetaan (aina Mago-kampaamossa) leikkaamalla puuvillalanka, ilman kemikaaleja, vahingoittamatta asiakkaan omaa hiusta.

Mago-hiusta ei pysty käyttämään kuin kerran ja silloin kerrallaan n. 3 kk tai riippuen luonnollisesta hiusten irtoamisesta.

kotihoitopakettid81msn

Ajanvaraus :

Mago-pidennystä/tuuhennusta ei pysty varaamaan suoraan nettiajanvarauksestamme, sillä se vaatii aina konsultaation ammattilaisen kanssa, varaa siis netistä tai puhelimitse ensin aika konsultaatioon. Konsultaatiossa varmistetaan Mago-tekniikan soveltuvuus ja valitaan oikea väri asiakkaan hiukseen sopivaksi sekä varataan aika itse kiinnitykselle. Aikaa varattaessa maksetaan myös 100e varausmaksu.

Hinnasto :

Varausmaksu > 100e, maksetaan konsultaation yhteydessä

1pkt 30cm hiusta+työ > 135,90e

1pkt 50cm hiusta+työ > 166,80e

Tuuhennos saadaan aikaan yhdellä paketilla.

Pidennykseen vaaditaan 2-4 pakettia hiuksesta riippuen. Tällöin hinta lasketaan pakettien määrän mukaan, esim. jos tehdään pidennys kolmella paketilla 30 cm hiusta hinta on 135,90e x3 > 407,70e

 

miramagolauramagotuiremagomemago

Vasemmalta Miran, Lauran ja Tuiren työt koulutuspäivältä ja tietysti me ylpeinä Mago-kampaaja -diplomiemme kanssa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa