Koulutustilaisuus

Kevään / kesän 2016 hiusmuodista

Pääsimme inspiroitumaan Wellan koulutukseen, jossa kävimme läpi tulevan kauden kuumimpia hiustrendejä niin väreissä, leikkuissa kuin kampauksissa.  Moneen kertaan esiin tulleet avainsanat kevään/kesän 2016 kaudelle ovat ilmanmuuta: KIILTO, YLELLISYYS, PERSOONALLISUUS, VIIMEISTELY

 

koulutus2koulutus3                                                                                                                                                                                                              (Koulutuksen upeat mallit)

Leikkuut

Naisten leikkuut jatkavat selkeää ja ryhdikästä linjaa, kuten erittäin suositussa ’long bob’ -mallissa, lisäyksenä ripaus enemmän naisellisuutta, muunneltavuutta sekä omaperäisempää, rikkoinaisempaa viimeistelyä.

Miehillä malleissa suositaan yksityiskohtaisia, graafisia tyylejä varsinkin lyhyissä hiuksissa. Fading-tekniikka alkaa rantautua Suomeenkin! Pitkä hiuksiset miekkoset ovat erittäin trendikkäitä eritoten viimeistellyssä, siloitellussa lookissa.

Värit    

Naisten  hiusten värimaailmassa tullaan näkemään luonnollisia ja puuterimaisia, sekä kiiltäviä metallinhohtoisia sävyjä. Värien yhdistelmät saattavat olla rohkeita, mutta hyvin yhteen sovitettuja elegantteja kokonaisuuksia. Tällä kaudella rohjetaan myös kylmien ja lämpöisten yhdistelmiin, kuten ruusukulta-sävyssä on jo nähtykin. Yhtenä uutena tekniikkana opimme ’ecaillen’, jossa yhdistellään jo aiemmin tutuksi tulleita tekniikoita ’ombre’ ja ’balayage’.

Miehillä värit pysyvät maltillisina, omaa sävyä korostetaan oikein ohuilla raidoilla (baby highlights) tai esimerkiksi kokopään kevyellä sävytyksellä (shading).

Kampaukset

Kevät ja kesä ovat luonnollisesti kampausten aikaa, ja nyt niihin saakin panostaa! Kampauksissa nähdään boheemeja lettejä, punoksia, kauniita sileitä muotoja ja ennenkaikkea hiuskoruja. Viimeistellyt, kiiltävät ja aikamoisen naiselliset kampaukset viimeistellään nyt näyttävillä hiuskoruilla, esimerkiksi tiaroilla. Kuten kouluttajammekin totesi, nyt saa oikein luvan kanssa olla se oman elämänsä prinsessa!

Miehilläkin kiinnitetään enemmän huomiota huolitellun lookin aikaansaamiseksi, hiuskoruna voisi nähdä esim. erilaisia hattuja.

Hiusten hyvinvointi

Tällä kaudella korostetaan terveyttä ja hyvinvointia niin hiuksissa, kuin elämässä muutekin. Kun hiuksista ja hiuspohjasta pitää huolta, se näkyy kokonaisuudessa, ja kuka ei haluaisi kiiltäviä ja sileitä kutreja. Hius pysyy hyvässä kunnossa, kun kotoa löytyy oikeat kotihoitotuotteet, pitää järkevät leikkuuvälit (pitkässä hiuksessa esim. kahden kuukauden välein, lyhyessä mallin vaatimusten mukaan) ja käyttää hyväksi kampaamojen tarjoamia hoitokokonaisuuksia(meiltä loistavia esimerkkejä ovat olaplex-hoito, kuoriva ja kosteuttava hiuspohjan tehohoito, sekä hiusten hyvinvointiin hemmotteluhoito).

 

Paljon uutta ja siitä inspiroituneina täällä odotellaan, että päästään toteuttamaan uusinta muotia. Varaa sinäkin pian aikasi, niin keksitään jotain super hienoa, juuri sinulle!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa